Skip to main content

Új névvel erősíti pozícióját a jelentős tároló állványgyártó

A Gonvarri Steel Services 2018 januárjában befejezte a Constructor Group A/S  akvizícióját.

Gonvarri Material HandlingÖrömmel jelentjük be, hogy a csoport neve Gonvarri Material Handling-re (GMH) változott.  A GMH továbbra is a jól ismert és elismert Dexion, Constructor és Kasten márkanevekkel lesz jelen Európában és világszerte.

Az új tulajdonos tovább erősíti a vezető, tárolási és árukezelési megoldásokat kínáló csoportot – szakértelmet és erőforrásokat biztosítva folyamatos növekedéséhez és fejlesztéséhez. A Gonvarri Steel Services székhelye Madridban található és a világ 17 országában összesen 36 gyáregységgel rendelkezik.

A vállalat 2017-ben közel 3 milliárd € bevételt ért el. Stratégiai vezető az acélmegmunkálás területén és Frank Pohl, a GMH vezérigazgatója és a Dexion GmbH ügyvezető igazgatója szerint tökéletes partner.

"Meg vagyok győződve arról, hogy a Gonvarri a sokéves gyártói és acélipari tapasztalatával, valamint nemzetközi piaci jelenlétével ideális új tulajdonos. Nagyon várom, hogy a Gonvarrival dolgozhassunk ügyfeleink jobb kiszolgálása és jó piaci pozíciónk további fejlesztése érdekében.”

A Gonvarri Material Handlingről

  • A Gonvarri Material Handling a Dexion, Constructor és Kasten vállalatokat foglalja magába és a tárolási megoldások egyik vezető fejlesztője és gyártója Európában.
  • A nagy múltra visszatekintő és évszázados tudásbázissal rendelkező Gonvarri Material Handling csoport lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy a tárolási szakértelem és -tapasztalat globális hálózatához férjenek hozzá.
  • A Föld nagy részét lefedő jelenlétével a csoport segített már számos vezető világmárkának és úttörő kkv-nak.
  • Célja, hogy ügyfeleit és partnereit tárolórendszerek tervezésével, telepítésével és szolgáltatásokkal lássa el, valamint hogy folyamatos támogatást biztosítson számukra.
  • Bővebb információért látogasson el a www.gonvarri-mh.com oldalra.
Related news
Latest news