Skip to main content

A Dexion teljes mértékben elkötelezte magát amellett, hogy minimálisra csökkentse összes tevékenysége környezetre gyakorolt hatását.

Laubach Factory Outside Fenntartható folyamatok adaptálásáért és a környezetünkre gyakorolt hatás folyamatos javítása érdekében tett törekvéseinkért ISO 14001 környezetvédelmi irányítási tanúsítványt kaptunk.

Hisszük, hogy a fenntartható megközelítés kedvezően befolyásolja a teljesítményünket és javítja a jövedelmezőséget azáltal, hogy alacsonyabb költségalapot, az érdekcsoportok közötti jobb kapcsolatot és nagyobb innovációt érünk el.

Biztosítjuk, hogy munkatársaink tudatában legyenek a tevékenységük környezetre gyakorolt hatásaival és megköveteljük, hogy környezetvédelmi szempontból felelős módon járjanak el. Elvárjuk tőlük, hogy járuljanak hozzá a Vállalat fenntarthatóságához az energia, a víz és a nyersanyagok hatékonyabb felhasználásával, így optimalizálva a természeti erőforrások használatát.

Laubach Factory InsideOur decision to achieve the international management standard ISO14001 demonstrates our commitment to reducing our carbon footprint.  This accreditation provides a clear and effective framework for managing compliance and identifying further opportunities for improvement. 

Azon döntésünk, hogy megfeleljünk az ISO 14001-es nemzetközi irányítási szabványnak bizonyítja elkötelezettségünket a szénlábnyomunk csökkentésében. Ez az akkreditáció egyértelmű és hatékony keretet biztosít az előírásoknak való megfeleléshez és további fejlesztési lehetőségek feltárásához.

Termékeink legnagyobb részt acélból készülnek, a világ egyik leginkább újrahasznosított alapanyagából, de elkerülhetetlen, hogy a gyártási folyamatok során némi hulladék keletkezzen. Gondoskodunk róla, hogy ez a hulladék és amennyire csak lehet, minden melléktermék újrahasznosításra kerüljön.

A Dexion Környezetvédelmi irányelvei (Environmental Policy) folyamatos fejlesztés alatt vannak, mivel új és innovatív módszereket keresünk annak érdekében, hogy még hatékonyabban dolgozhassunk, miközben óvjuk környezetünket is.