Skip to main content

GMH Tower – Függőleges Tárológép

A Tower Függőleges Tárológépeket különféle típusú, nehéz áruk, elsősorban fémből készült termékek tárolására és kezelésére tervezték.

A Tower tárológépeket a termelésben gyakran átmeneti vagy köztes tárolásra használják a vágó- vagy hajlítógépek közelében. A tárolt áru általában fémből készült, sík lemez, profil, cső vagy szálanyag.

A Tower tárológépek az alábbi előnyöket kínálják:

  • „Áru az emberhez” működési elv
  • Gyors és teljes hozzáférés a tárolt árukhoz
  • Hatékony helykihasználás
  • Biztonságos munkakörnyezet
  • Felhasználóbarát vezérlés

 

GMH Tower: Mono, Dupla vagy Multi Tower

A lift részét képező, árukiadó berendezés mozgatja a tárolóegységeket a gépen belül, a tárhelyek között vagy az operátor elé, ergonomikus magasságba. A Tower Függőleges Tárológép opcionálisan több kezelőterülettel is elérhető – vagy elöl vagy/és oldalt.

A kezelőterület kialakítása lehetővé teszi a nehéz anyagok komplett kötegének targoncával történő be- és kitárolását, vagy egyenként, kézzel, daruval vagy automatikus in-out feederrel történő mozgatását is. A kezelőterület mérleggel is felszerelhető az be- vagy kitárolt áru tömegének rögzítése céljából.

A vezérlőpanel érintőképernyőjén manuálisan vagy automatikusan lehet a tárolási műveleteket végrehajtani. A vezérlőrendszer vizuálisan megjeleníti a működési és diagnosztikai információkat az operátor számára, emellett elő van készítve külső kommunikációra, WMS-rendszerrel történő összekötésre is.

Több, önállóan működő Tower tárológép összekapcsolásával kombinált raktári rendszer kialakítására is van lehetőség.

Mono Tower

Szimpla, függőleges tárológép egy tároló toronnyal, lifttel és fix operátorasztallal.

Dupla Tower

Két tároló torony egy lifttel. Egy vízszintesen mozgó kocsi juttatja el a tárolóegységet a kezelőterületre.

Multi Tower

Dupla Towerek moduláris összekapcsolásával kialakított tárolórendszer. Nagy tárolókapacitást biztosít.

GMH Tower MS (Metal Sheet)

A GMH Tower MS sík, lemezes áruk tárolására alkalmas, elsősorban fémlemezek tárolására használják. A Tower MS Mono, Dupla és Multi Tower kiépítésben érhető el.

Bővebben…
GMH Tower LS (Long Span)

A GMH Tower LS hosszú áruk tárolására alkalmas, úgymint szálanyagok, csövek és profilok. A Tower LS Dupla és Multi Tower kiépítésben érhető el.

Bővebben…
GMH Tower S (Special)

A GMH Tower S nehéz, túlméretes áruk tárolására alkalmas, úgymint présalkatrészek vagy nehéz termékek speciális raklapon.

Bővebben…