Skip to main content

A Dexion (ókori görög szó, jelentése „igaz”) vállalat alapjait Demetrius Comino tette le. Ő fejlesztette ki a Dexion méltán közismert, perforált, csavarkötésű profilját, ami az első átalakítható tároló rendszer legfőbb alkotóelemeként kijelölte az utat a Dexion raklapos és polcos állványai számára.

Mára a világ vezető logisztikai megoldás-szállítóivá váltunk. A Dexion 2018. január óta a Gonvarri Material Handling vállalatcsoport tagja a Constructor, a Kasten, a Stålteknik és a Kredit vezető iparági márkák társaságában.

Az összesen 6 gyáregységünk révén – melyek Németországban, Romániában, Finnországban, Svédországban és Csehországban találhatók – testreszabott logisztikai megoldásokkal látjuk el ügyfeleinket világszerte, legyen szó fix állványokról vagy akár teljesen automatizált tárolórendszerekről.

Európában 1 300 főt foglalkoztatunk. Emellett viszonteladói hálózatunk által jelen vagyunk a világ jelentős részén, úgymint Afrikában, a Közel-Keleten, az USA-ban és Dél-Amerikában. Bárhol is van, mi közel vagyunk Önhöz.

Saját tesztlabor
6 gyáregység
Etikai elkötelezettség
400 főből álló, ügyfelekkel foglalkozó személyzet