Skip to main content

Üdvözöljük a Gonvarry Material Handling honlapján, amelynek része a Dexion vállalat is. Az oldal elérése és használata bizonyos Használati feltételek és az érvényben lévő jogszabályok és előírások tárgyát képezi.

Az oldal megnyitásával, böngészésével és/vagy használatával Ön elismeri korlátozás vagy minősítés nélkül, hogy elolvasta, megértette és egyetért korlátozás vagy minősítés nélkül ezekkel a Használati feltételekkel, és megfelel minden hatályban levő jogszabálynak és rendelkezésnek.

Továbbá elismeri, hogy ez bármilyen más egyezményt hatálytalanít, amely Ön és a Gonvarry Material Handling vállalatai között létrejött a téma tárgyát érintően. Amennyiben nem ért egyet és nem fogadja el korlátozás vagy minősítés nélkül ezeket a Használati feltételeket, akkor nincs felhatalmazva az oldal megnyitására vagy használatára, és kérjük, szíveskedjen azonnal elhagyni az oldalt.

Click here to view our Terms & Conditions of Sale pdf formátumban

Ha bárminemű gondja vagy kérdése van az oldallal kapcsolatosan, kérjük írjon a következő címre enquiries@dexion.co.uk vagy hívja a +44870 224 0220 telefonszámot