Skip to main content

After Sales és Szolgáltatások

Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fontos, hogy egy raktár folyamatosan működjön. Megelőző karbantartási programunkkal, beleértve a távoli segítségnyújtást, Ügyfeleink minimalizálhatják a meghibásodások lehetőségét.

Professzionális szolgáltatási csomagot kínálunk, gyors reakcióidővel. Annak érdekében, hogy a tárológépei optimális állapotban legyenek, rendszeres karbantartásokat végzünk, így meghosszabbítható a gépek élettartama, valamint csökkenthető az észrevétlenül maradt meghibásodások miatti leállások száma és időtartama.

Pótalkatrészek

Amikor szükséges, kiváló minőségű, eredeti alkatrészeket biztosítunk tárológépeihez. Különböző pótalkatrészcsomagok érhetők el az egyes típusokhoz, ezek beszerzésével felgyorsítható az esetlegesen szükséges alkatrészcsere.

Képzett szakemberekből álló csapatunk helyszíni és távoli támogatást nyújt Önnek, szükség esetén pedig elvégez minden javítási és karbantartási munkát.

Szervizmegállapodás

Célunk, hogy Ügyfeleinkkel a továbbiakban is együttműködve biztosítsuk számukra a tárológépekkel kapcsolatos, folyamatos támogatást és szervizelést.

Bővebben…
Távoli segítségnyújtás

Az operátorok akár perceken belül segítséget kaphatnak, ha olyan problémájuk van, amit nem tudnak önállóan megoldani.

Bővebben…