Skip to main content

A Wipro a Dexion TORNADO automata tárológépet választotta

Áttekintés

Ügyfél: Wipro
Helyszín: Románia
Igénybe vett termékek és szolgáltatások: TORNADO automata tárolórendszer

Ügyféligény

A Wiprotól, mint világszerte elismert információs technológiai, tanácsadó és outsourcing vállalattól gyakran kérnek innovatív megoldásokat. Ügyfelei a legkülönfélébb iparágak képviselői, alkalmanként igen változatos igényekkel állnak elő.

A közelmúltban pormentes környezetben kellett gumitömítések tárolását és valós idejű készletnyilvántartását megoldaniuk.

A Wipro ötletes, magas színvonalú, automatizált megoldást keresett a leltár kezelésére és az árukigyűjtésre romániai raktára számára. Minden lehetőség számbavételét követően a Dexionra esett a választásuk.

Wipro Romania

A Dexion megoldása

A FIFO áruforgási mód és a sokféle tömítés tárolása nagyon hatékony tárolási megoldást igényelt, ami körbe is van burkolva, hogy megóvja a termékeket a portól.

A Dexion a TORNADO automata tárolórendszert javasolta. Ez a Romániában az elsők között telepített hasonló berendezés speciálisan a Wipro raktárához igazítva lett megtervezve, hogy hatékony helykihasználás mellett rendkívül pontos, lézeres pozícionálóval támogatott, gyors árukigyűjtést tegyen lehetővé.

A Dexion Tornadot összekötötték a Wipro saját szoftverével, így szinte beleolvadt a cég logisztikai folyamatába és egyúttal biztosítani tudták a FIFO árumozgást.

A rendszer minden igényt kielégített, úgymint a helytakarékosság, biztonságos tárolás, gyors hozzáférés, automatikus FIFO készletkezelés és valósidejű információ a rendelkezésre álló készletről.

A végeredmény

Wipro Romania

Örülünk, hogy a Dexion szakértőire bíztuk a feladatot. Innovatív megoldásuk meggyőzött minket, ezért esett a Tornadora a választásunk. Ennek köszönhetően sokat javult az árukigyűjtés sebessége és pontossága és sokkal jobban ki tudtuk használni a rendelkezésre álló helyet a raktárban. A Tornado a mérnöki munka tökéletes remeke és nagyon elégedettek vagyunk vele. A Dexion gondoskodott róla, hogy a lehető legjobban megfeleljen az igényeinknek.” - Iulian Dragan, a Wipro projektvezetője.

A Wipro-ról

A Wipro Ltd (NYSE:WIT) egy nemzetközi információs technológiai, tanácsadó és outsourcing vállalat több, mint 170000 alkalmazottal, 6 kontinens 175-nél is több városában vannak ügyfelei. A Wipro Romániában 600 dolgozójával majd egy évtizede áll több, mint 20 kelet-európai partnere rendelkezésére, akik többek között fogyasztási cikkekkel, egészségüggyel, gyártással és telekommunikációval foglalkoznak.